Nu cumpăra în aceste „tendințe” despre sex

Urmati aceste indicatii pentru a realiza un climax fantastic

Femei de obicei gasi provocator sa orgasm pe tot parcursul sesiunilor sexuale cu insotitori. La fel de factorii sunt unul o multime de pentru a mentiona. Acesta este motivul pentru care este important este esential sa aflati despre cateva mijloace cu care femei orgasmuri pot fi apreciat extensiv in timp ce face dragoste.

- Creste cantitatea de preludii: O crestere nivel de oxitocina ajuta cupluri au mult mai mult extrem orgasm. Nu nu intr-adevar apel pentru orice fel de suplimente pentru o mare impuls de agenti hormonali. Imbratisarea, sarutul, imbratisarea si, de asemenea, legarea activitatilor poate la fel face trucul. Pur si simplu asigurati-va va luati mult mai mult sesiuni de preludiu inainte sex pentru a creste sexuala eficienta.

- Intarziere satisfactie: Nu doar accelerare in directia obiectiv in timp ce a face sex. Mai degraba, construiti metoda pana la marginea unui un punct culminant, renunta si, de asemenea, construi pe cont propriu spate pana la punctul orgasm. Asigura mai puternice climaxuri.

- Exercitiu: Stiati stiati ca doar asteptand un concurent poate cauza a 24 % crestere a testosteronului pentru femei? Orice fel de crestere deoarece agent hormonal creste dorinta sexuala. Exercitii fizice pot stimula sange flux la locatie genitale, creste dorinta anunt suplimentar ridica starea ta de spirit. Deci, este destul de o mare parte!

- Apasati caldura corpului: Inainte de va va bucurati cu sexul, luati o apa calda dus sau daca sunteti scurt in timp util, plaseaza o caldura carpa peste vulva ta timp de cateva minute. Caldura cu siguranta ajuta in cresterea sangelui circulatie catre canal vaginal. are ca rezultat crescut lubrifiere precum si nivel de sensibilitate.

- Greva la optim minut: testosteronul tau grade crestere pe tot parcursul primelor foarte doua zile de ciclul tau. pulsiunea sexuala creste si, de asemenea, pauzele tale si clitorisul ajunge sa fie ultra- sensibil too. Extreme orgasmuri cu siguranta se intampla mai mult usor decat comun si de asemenea de asemenea multipli sunt cel mai probabil pe tot parcursul de data aceasta.

image

- Practica Vizitați acest site web constient placere de sine: atingeti dumneavoastra pentru satisfactie timp de 15-30 minute fara punere orice tip de fel de concentrate on daca aveti un punct culminant. Verifica complet al corpului tau cu mainile tale, masaj ulei, scuturare jucarii, si asa mai departe. Pe masura ce luati legatura cu reactiile corpului dvs. de atins, veti cu siguranta descoperi ca capacitatea ta de a ramane prezent pe tot parcursul sexului creste Acest lucru se intampla datorita faptului ca esti mult mai putin inchis de eficienta pe masura ce desert orgasm ca un obiectiv . Sunteti mai probabil sa aflati ca placere creste precum si se bucura un punct culminant creste de asemenea.

- Auto-stimulare: s-ar putea sa fi auzit-o de o mie de ori inainte, totusi daca nu poti obtine pana la orgasm, cum te poti anticipa pe partenerul tau? seamana cu cererea cuiva sa vaneze comoara fara harta. Deci intr-adevar, acest lucru implica obtinerea confortabil cu pe cont propriu si, masturbandu-se. La fel de atunci cand faceti acest lucru, nu este suficient doar pentru a veni; aveti solicitati sa identificati procesul dvs. sa va asigurati ca puteti, in detaliu, descrie cum ai obtinut de la factor A pana la factor B catre partenerul tau.

- A doua baza: In timp ce el este acolo jos, poti poti apreciezi actul de mangaiere busturi. Sanii, indiferent de dimensiunii, au o impresionanta retea de terminatii nervoase care creeaza un animat erogen area. In plus, entuziasmul din zonele mamelonului poate cauza o adaugata lansare de oxitocina, „dragostea hormon”, care va imbunatati orgasmul.

- Derulati-va: Relaxare este vitala. Spre deosebire de barbati care pot face sex si ajunge punctul culminant oriunde, oricand, orice fel de zona, sub orice conditii, doamne sunt conectat intr-un mod diferit. Daca nu sunteti slabit si, de asemenea, separat de anxietati ale zilei, sansele de atingere orgasm sunt semnificativ redus. Prin urmare, identificati ce va calmeaza - fie ca este vorba de lumanari, o caldura baie, respiratie profunda sau un pahar de un pahar de vin - si dupa aceea dedica la intrare ca dat inapoi zona inainte incercare de a ajunge acel dorit "O. ".

- Break. Deseori, o femeie se simte se simte vinovata ca, in timp ce insotitorul ei incearca sa asista orgasm sau ea incearca sa o faca singura pentru a ajunge simultan cu partenerul , dureaza "foarte mult timp." Ei bine in primul rand, stiti realitati: barbatul obisnuit dureaza cinci pana la 10 minute pana la punctul culminant, in timp ce medie femeie dureaza 15 pana la 20 minute. Asa ca stai pe loc, relaxeaza-te si, de asemenea, stii ca a fi un timp.

- Release! Sexul este implicit a fi o impletire naturala a doua puteri. Daca sunteti rigid sau va concentrati cu atentie asupra oportunitatii unui orgasm (sau lipsa), corpul dvs. va se confrunta cu climax si intr-adevar incepe sa produca mult mai putin natural lubrifiant, ceea ce face obiectivul mai greu de realizat. Deci, doar exista inapoi precum si aluneca in moment, permitand mintea si corpul pentru a accepta naturalul ”cadou al punctul culminant.

- Creati „O” mediu. Ai necesita un spatiu care respira senzualism pentru tine. Explorati diverse tipuri de melodii, lumini, videoclipuri in fundal, oglinzi si multe altele. Dezvoltarea un mediu care transforma te cu siguranta te va face simti la fel ca inspirat si in largul lor.

- Vorbiti: Deoarece recunoasteti calea catre premiul, aveti cere sa sfarsiti increzator in informeaza insotitor unde este aurul. Pur si simplu revendicand „sus”, „„ jos ”,„ „mai mult” sau „stanga” posibil nu va taiati-l. solicitati sa fiti cu adevarat special in ceea ce priveste zona, rata si, de asemenea, stres astfel incat el furnizeaza stimularea clitorisului dvs. care de fapt stimuleaza te. Sau, luati in considerare indeplinirea muncii dvs. in timp ce el se afla in interiorul vostru.